Matrijzenmaker

Met de toenemende bewustwording dat de mens de aarde aan het uitputten is, hebben we bij Euro-techniek ook gekeken hoe wij hier op onze positie in de toeleverketen bewust met de natuurlijke hulpstoffen om kunnen gaan. Uiteindelijk hebben wij gekozen om niet een ISO 14000 certificering te gaan behalen, omdat daar te weinig eisen aan zitten. Wij hebben gekozen om in de lijn van Cradle2Cradle te werken.

Wij brengen geen eigen produkten op de markt, maar wij zijn typische toeleveranciers. In de Cradle2Cradle filosofie wordt er bij de toekenning van een Cradle2Cradle certificaat ook gekeken hoe de keten functioneert. Hierbij hebben wij ons als doel gesteld om te zorgen dat wij zodanig werken, dat wij onze klanten kunnen ondersteunen tot en met het hoogste niveau Platinum van de Cradle2Cradle filosofie.

In onze nieuws sectie https://www.euro-techniek.nl/ni… geven we regelmatig nieuws over de stappen welke we zetten, maar in het kort hebben wij de volgende zaken reeds geregeld : water en CO2 balans voor het bedrijf zijn gemaakt en worden bijgehouden, en de verbruiken/uitstoten van water en CO2 reduceren we, we weten van onze materialen hoe die in de C2C methode bekeken worden, we sluiten regelmatig cycli in hergebruik, en we hebben per begin 2011 ook een SA8000 certificaat.

Kortom, wij kunnen per nu de klant steunen in het op het hoogste niveau halen van Cradle2Cradle certificering.

Bel onze specialisten

Krijg vrijblijvend deskundig advies

Engineering in beeld

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen