Gereedschapmakerij

Euro-Techniek loopt voorop in het vervaardigen van gereedschappen. Onze fijnmechanica kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau en een specifiek nauwkeurige montage.

Startend vanaf de gereedschaptekeningen wordt een werkvoorbereiding opgezet. Aan de hand hiervan maakt de gereedschapmakerij in principe alle maakdelen zelf startend vanaf het zagen uit voorraad. We hebben nagenoeg alle bewerkingen in huis.

In onze gereedschapmakerij staan alle nauwkeurige bewerkingen klimaat gecontroleerd opgesteld. We investeren hier continu in techniek (machinepark) en in kennis (medewerkers). Dit alles met het doel om gecontroleerd en repeterend hoge nauwkeurigheden (tot 1 micrometer) te kunnen halen in de aanmaak van onderdelen.

In onze trillingsvrije meetkamer, met onder andere een computergestuurde meetmachine en een eigen kalibratie meetmachine, kunnen we met nog hogere nauwkeurigheid de gemaakte onderdelen controleren.

Na aanmaak en controle van de onderdelen wordt het gereedschap door een gereedschapmaker samengebouwd en vervolgens desgewenst proefgestampt of proef gespoten, waarna het aan de klant afgeleverd kan worden.

Naast gereedschappen maken wij in voorkomende gevallen ook fijnmechanische onderdelen en/of samenstellingen in kleine series.

Bel onze specialisten

Krijg vrijblijvend deskundig advies

Gereedschapmakerij in beeld

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen