Overname van een deel van de activiteiten van HMI Moulds

Matrijs 3

Juni 2020

De afgelopen jaren hebben we vanuit Euro-Techniek een deel van de matrijzen welke wij nodig hadden bij de spuitgieterij laten maken bij HMI moulds in Oisterwijk , en dit tot tevredenheid van onze klanten, onszelf en HMI. Helaas is HMI door een combinatie van weinig spek op de botten en de start van de corona crisis in China in de problemen gekomen en uiteindelijk gefailleerd.

Vanuit Euro-Techniek hebben we vanaf het faillissement gekeken hoe we de werkmethoden van HMI op het gebied van matrijzen konden overzetten naar Euro-Techniek. In de afgelopen tijd zijn er dus al enige machines overgenomen, en ook heeft een aantal mensen de overstap gemaakt van HMI naar Euro-Techniek, waardoor er al geconstrueerd wordt, onderdelen gemaakt worden en matrijzen gemonteerd worden door voormalig HMI personeel bij Euro-Techniek!

De voormalig directeur van HMI is in dienst getreden als Toolshop manager bij Euro-Techniek. Wij hopen met deze uitbreiding weer een completer pakket services te kunnen bieden aan onze klanten.