Euro-Techniek - Stamperij

Stamperij

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn speerpunten in onze stamperij. Dat is namelijk wat onze veeleisende klanten in de automotive, food, baby care, HVAC, Electronics, medical & life sciences eisen.

Wanneer de nauwkeurigheden hoog en de toleranties klein zijn, is de beschikbaarheid van de interne engineering en gereedschapmakerij een enorm voordeel. We identificeren problemen direct en pakken ze snel aan. Bij de opstart van nieuwe producten en tussentijdse wijzigingen komen we op dezelfde methode tot een alternatieve oplossing.

In onze stamperij hebben we excenter stansautomaten van 5 tot 160 ton, excenter C-frame persen van 25 tot 125 voor handinleg werk en automatisering als ook enkele hydraulische persen. De producten die we maken lopen qua grootte uit elkaar van een speldenkopje tot een schoenendoos, in dikte van 0,03 mm tot 6 mm. We verwerken een breed scala aan materialen, waaronder Ferro (staal, RVS, Cr-staal), koper en zijn legeringen als messing, brons en nieuwzilver, als ook lichtmetalen als aluminium, magnesium en titaan, maar ook exoten als zuiver nikkel en zuiver molybdeen.

Producten kunnen losgestort, aan band, of in magazijnen afgeleverd worden. Seriegroottes van enkele losse stuks tot miljoenen.

We beschikken in de stamperij over een wasmachine en roto-finish equipment om de producten reinigen. Wij kunnen uw producten eventueel ook nog mechanisch voor u samenstellen of eventueel puntlassen.

Bel onze specialisten
Krijg vrijblijvend deskundig advies

+31 (0)40 - 253 99 95

Bel me terug formulier

Stamperij in beeld