Assistent productieleider

Proefspuiter

Euro-Techniek in Veldhoven maakt stempels, matrijzen, metalen- en kunststof onderdelen voor een breed spectrum aan professionele klanten. Die klanten zijn actief in markten voor o.a. aerospace, automotive, building & heating, elektrotechnics, high tech equipment en medical. Met ca. 70 medewerkers realiseren wij een omzet van 14kk Euro.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde assistente productieleider en op zoek naar een nieuwe werkgever met een fijne en collegiale sfeer? Dan ben jij bij Euro-Techniek B.V. in Veldhoven aan het juiste adres!

Wij zoeken per direct een:

Assistent productieleider (dagdienst, 38 uur per week)

Voor deze veelzijdige en afwisselende functie zoeken wij een nieuwe collega op MBO+ of HBO- niveau.
In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden binnen ons productiebedrijf. De functie heeft een aantal kerntaken met daarnaast allerlei ad hoc werkzaamheden. Dit is dus niet een zomaar “bureaubaan” maar wij zoeken iemand die zich graag op de werkvloer bevindt en direct in contact staat met alle medewerkers binnen onze organisatie, met leveranciers én klanten.

Wat ga je bij ons doen? 

 • Als assistent productieleider ondersteun je de productieleider bij het aansturen, organiseren en het verbeteren van de productie organisatie
 • Je bent verantwoordelijk voor een breed takenpakket, denk hierbij aan o.a. het invullen van de productieplanning (2 ploegen), het verzorgen van de productie administratie en optimalisatie van de logistieke werkvloer.
 • Je koopt materialen (metaal) in en besteedt toegeleverde diensten uit zoals het harden en galvaniseren van producten.

Wie ben jij? 

 • Je beschikt over een HBO opleiding b.v. (technische) bedrijfskunde of een MBO+ opleiding logistiek of assistent inkoper
 • Heb je enige ervaring als (assistent) inkoper bij een productiebedrijf dan nodigen wij je ook uit om te reageren
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
 • Je hebt enige kennis van de Duitse taal maar dit is zeker geen eis!
 • Je hebt affiniteit met metaalbewerking en techniek
 • Je werkt makkelijk met anderen samen en hebt een praktische instelling
 • Je communiceert gemakkelijk en je bent in staat mensen op een constructieve manier aan te spreken.
 • Je hebt ervaring met ERP software bij voorkeur met MKG

Wat biedt Euro-Techniek B.V. je?

Euro-Techniek B.V is een technisch hoogwaardig en heel veelzijdig bedrijf met een overzichtelijke omvang. Daardoor kunnen we jou uitdaging en afwisseling bieden in een collegiale en informele werksfeer.
Én wij bieden uiteraard een marktconform salaris conform de CAO Metaal & Techniek alsmede een bonusregeling.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag werken bij een groeiend bedrijf binnen de Brainport regio? Stuur je cv met een korte motivatie naar info@euro-techniek.nl. Als je nog vragen hebt over de functie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 040-2539995.